Ajankohtaista

ÄITIENPÄIVÄKAKUT

Muista äitiä 14.5.

Valkosuklaa-vadelmapilvi, 6-8 hengelle                                        16.70  €

Mansikka-marenkikääretorttu, 6-8 hengelle (laktoositon)       16.70  €

Äitienpäivän tarjouskakku, 10 hengelle  (laktoositon)               32.00  €

PÄÄSIÄISEN AUKIOLOT

TORSTAI 13.4.

Kastelli                 7.00-17.00

Ilmarinkatu         7.30-17.00

Maikkula              8.00-16.00

Rautatienkatu    8.30-16.00

 

PERJANTAI 14.4.      KIINNI

 

LAUANTAI 15.4         KIINNI

 

MAANANTAI 17.4     KIINNI

 

TIISTAI 18.4.                Myymälät normaalisti auki

Iso-Ilmarin kakkubuffet lauantaina 8.4

Kakkubuffet lähestyy jo mukavaa vauhtia ja maisteltavana on ihania kakkuja perinteisistä kermakakuista juustokakkuihin. Valikoimasta löytyy myös laktoosittomia sekä ainakin yksi gluteeniton vaihtoehto.

 

Kakkubuffetissa on mukana myös kondiittorimme, jotka vastailevat mieltä askarruttaviin kysymyksiin sekä neuvovat kakun valinnassa, mikäli kesälle on tiedossa juhlia kuten valmistujaiset tai esimerkiksi häät. Voit myös varata kakut suoraan paikanpäältä!

 

Tervetuloa siis lauantaina 8.4. klo 11-14 Iso-Ilmarin myymälä-kahvilaan (Ilmarinkatu 16) herkuttelemaan perinteisillä Huovisen Leipomon klassikoilla sekä trendikkäillä kevään uutuuksilla! Hinta 10.90 e

Suomi 100 vuotta juhlaleivos – Hangenkierä

Hangenkierä-leivosta on nyt saatavilla myymälöissämme – tervetuloa maistamaan!

Leipuriliiton Suomi 100 vuotta -leivoskilpailun voittanut hangenkierä on 100-vuotiasta Suomea juhliva leivos. Leivos on ulkonäöltään talvinen: lumen päällä on vielä häivähdys jäätä jäljellä ja pinta kätkee sisäänsä kermaiset täytteet yhdistettynä suomalaiseen kauraan ja mustaherukkaan. Paljastuvat maut enteilevät vielä uinuvaa Suomen kesää.

Leivoskisaan osallistumista ehdotti Huovisen leipomonjohtaja Timo. Leivoksen ideoinnista vastasi kondiittori Susanna Rättäri. Susannalle muodostui visio leivoksen ulkonäöstä jo alkumetreillä ja vaikka pieniä muutoksia tietenkin tehtiin, on lopputulos pitkälti alkuperäisen idean mukainen. ”Halusimme tietenkin leivoksen tuovan mieleen Suomen, ja usein Suomesta ensimmäisenä mieleen tulee talvi”, kertoo Susanna. Valkoisen lumen rinnalle tuotiin sinistä väriä. ”Kotimaiset raaka-aineet olivat leivoskisan tehtävänannossa selkeästi esillä. Kokeilimme raparperia ja tyrniä, mutta lopulta leivoksessa käytetyn valkosuklaan kanssa sopi parhaiten mustaherukka.”

Tuomariston mukaan voittajaleivoksessa toteutuivat sekä hyvä maku että juhlava, itsenäisyyden juhlavuoteen sopiva sinivalkoinen ulkonäkö. Leivos tuli myyntiin sopivasti ennen itsenäisyyspäivää, tervetuloa maistamaan tätä ainutlaatuista herkkua!

Mansikkatuotteet ovat täällä!

Mansikkatuotteet ovat saapuneet myymälöihimme ja verkkokauppaan!
Esimerkiksi Karoliinakakku tuoreilla kotimaisilla mansikoilla on loistava valinta kesän juhliin.