Kasvutarinamme alkaa sodanaikaisesta Oulusta, Huovisen kotitalosta. Keltainen puutalo Kastellissa – tuntuu kuin se olisi ollut siellä aina. Puutalo oli Selman ja Matin kotitalo, jonka pirtinuunissa paistettiin leipomomme ensimmäiset leipomukset.

Selma tunnettiin oululaisten keskuudessa taidokkaana leipurina. Naapurit ja kaupunkilaiset toivat leivottavaksi omia raaka-aineitaan, kuten voita, sokeria ja kananmunia. Näistä leivottiin toiveiden mukaisia leipomuksia. Maineen kiiriessä pirtinuuni kävi nopeasti pieneksi ja kotitaloa laajennettiin leipomoksi. Myös henkilökunta asui leipomorakennuksessa ja aamuisin Selma herätteli henkilökuntaansa harjanvarren koputuksilla talon kattorakenteisiin.

Paljon on muuttunut vuosien kuluessa – lähes 90 vuoden mittaisen historiamme aikana. Toimintaperiaatteemme on kantanut alkuvuosilta näihin päiviin saakka. Leivomme edelleen perinteitä kunnioittaen, kädet sekä esiliinat sopivasti jauhoissa. Uskomme ensiluokkaisten leivonnaisten syntyvän aidoista mauista, laadukkaista raaka-aineista. Maku on asia, josta emme tingi. 

Asiakaslähtöisyys on edelleen vahvin kilpailuetumme. Asiakkaiden kohtaaminen on aidoimmillaan kivijalkamyymälöissämme, jotka ovat edelleen tärkein kanavamme oululaisen huulille. Intohimonamme on tuottaa makunautintoja, joista puhutaan sukupolvelta toiselle.