Gluteeniton leivonta on aivan omanlaisensa maailma. Gluteenittomien tuotteiden taikinat, niiden rakenteet sekä taikinan käsittely eroavat merkittävästi perinteisestä leivonnasta. Perinteisissä leivonnaisissa oleva gluteeni antaa leivälle ja viinerille niiden tunnusomaisen sitkon sekä rakenteen. Gluteenittomista tuotteista nämä ominaisuudet tietenkin puuttuvat ja gluteeni täytyykin usein korvata muulla tavoin.
Gluteenittomat tuotteet valmistuvat meillä päivittäin, käsityönä. Leipomossamme valmistuvat niin makeat kuin suolaisetkin tuotteet – aina gluteenittomasta hääkakusta kinkkupizzaan.
Tavoitteenamme on saada gluteenittomat tuotteet niin maistuviksi, ettet tulevaisuudessa edes huomaisi syöväsi gluteenitonta leivonnaista. Osittain olemme tässä jo onnistuneet, sillä iso osa konditoriatuotteistamme ovatkin valmistettu täysin gluteenittomista raaka-aineista.