Halusimme tuoda voileipäkakun tähän päivään ja voileipäkakkumme ovatkin kokeneet viime vuosien aikana täydellisen muodonmuutoksen. Voileipäkakun perustana on tietenkin hyvä leipä sekä maistuva täyte. Kakkujemme yksinkertaisessa koristelussa yksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa.

Suolaiset tuotteet ovat kasvattaneet suosiotaan vuosi vuodelta, joten valikoimaamme on tullut herkullisia uutuuksia ja toivottuja makuvaihtoehtoja. Juhlapöytään voit kattaa esimerkiksi täytetyt rieskarullapalat, pienet quichepiiraat tai riisipiirakat.

Varsinkin helposti mukaanotettavien välipalatuotteiden kysyntä on kasvanut viime vuosina ja tällä hetkellä myydyin tuotteemme onkin täytetty patonkimme. Nappaa välipalaksi täytetty patonki, kolmioleipä tai rieskawrap.

Tuotteistamme löydät aina kala-, liha- tai kasvisvaihtoehdon. Yhä useammasta tuotteesta löytyy myös vegaaninen tai gluteeniton vaihtoehto. Käyttämämme lohi ui täytteisiimme läheltä Hätälästä, broileri ja poro ovat myös laadukasta, kotimaista lihaa. Pilkomme kaikki käyttämämme kasvikset päivittäin itse, näin varmistamme että salaattimme on varmasti raikasta, tomaattimme kiinteitä sekä paprikamme rapeita.